Elisabeth Home - Klasszikus erdélyi és olasz bútorok közvetlen importból
Kérdése van? +36 23 428 192
Home
Termékek
Kollekciók
Bemutatóterem
Lakberendezés
Kapcsolat
Ajánlatkérés menete
Privát bútor bemutató
ÁSZF
Adatvédelmi nyilatkozat
English
Deutsch
Slovenský
Pусский
Română
Kérdése van? +36 23 428 192

Rólunk

« > Rólunk

Az általunk Magyarországon képviselt Linea Casa Italiana 100% -os olasz cég világszerte lakberendezési és bútorozási megoldásokat, berendezéseket kínál vásárlóinak: villáknak, szállodáknak, színházaknak, irodáknak és bármely más területnek, egyesítve a minőséget, az eleganciát és a kifinomultságot.

HAGYOMÁNY ÉS INNOVÁCIÓ

A LINEA CASA ITALIANA olasz cég már több évtizeddel ezelőtt született a hagyományos kézműves értékek és a legmodernebb technológiák és a modern ipari programozás pontosságának egyesítésével. Ma a Linea Casa Italiana vezető cég a lakberendezési és szállodai területeken. A Linea Casa Italiana cég évek óta együttműködik több megbízható és tapasztalt partnerrel, magas színvonalú és teljeskörű egyetértésben, erős és szakképzett csoportba egyesülve. A rugalmas és dinamikus szerkezetnek köszönhetően képes minden ügyfél kérésének megfelelni, előre jelezve a piac folyamatosan változó fejlődését. A Linea Casa Italiana minden egyes helyzetre egy mérhető, testre szabott megoldást javasol: otthonok bútorozása minőségi bútorokkal, kifinomult és elegáns rezidenciák berendezése, irodai megoldások és kulcsrakész egyedi igények kiszolgálásával.

FEDEZZE FEL REFERENCIÁINKAT

A rugalmasság és a termelés sokféleségének köszönhetően a Linea Casa Italiana új ügyfeleket szerzett világszerte. A főbb európai országokon kívül szállított Oroszországba és Ukrajnába (Moszkva, Szentpétervár, Kijev csak példaként), Észak-afrikai területekről (Líbiába, Tunéziába és Marokkóba) a Közel-Keletre (Törökországba, Szaúd-Arábiába, Katarba, UAE-be). A vevői igények elérésének és megértésének alapvető elemeit mindig a képesség, a kitartás és az eltökéltség jelentette. Az ügyfelek ízlésének és elképzeléseinek figyelembevételével a vállalat kiváló minőségű és elegáns megvalósításokat realizál, a végső eredmények magas színvonalúak. Minden projekt, amit befejeztek, modern vagy klasszikus, a magánszemélyek vagy a közintézmények számára, nemcsak a tapasztalatuk növelését jelengtette, hanem a vásárlóktól is kedvező visszajelzéseket eredményezett. Referenciáik is a legutóbbi megvalósításaikat mutatják.

Exkluzív szolgáltatások

Fő célunk mindig az ügyfélnek nyújtott szolgáltatás folyamatos fejlesztése volt. Ez a filozófia a Linea Casa Italiana-ban él, amely évek óta világszerte megszerezte ügyfelei bizalmát és tiszteletét. Cégünk teljes körű ügyfélközpontú szolgáltatásokat kínál, amelyek célja az ügyfél igényeinek valós időben történő kielégítése. A helyszíni felmérésekből és vizsgálatokból, valamint a vevői igények elemzéséből kiindulva a Linea Casa Italiana egyéni projektet dolgoz ki a részletek és a minőség érdekében. Mivel minden mérést ellenőriztek, a gyártási fázis hamar megkezdődhet, majd együtt a Linea Casa Italia-val lépésről lépésre követjük az ügyféllel kötött megállapodást. Az összeszerelést a legmodernebb szakértelemmel valósítjuk meg, amely a modern ipari programozásnak köszönhetően további sikert garantál, így partnereink a kifogástalan eredmények és a pontos szállítási idő előnyét is élvezhetik. A bútorok széles körű ajánlata, a legkülönbözőbb színválaszték, a végtelen design megoldások, a részletek és a funkcionalitás tekintetében: mindezek a szolgáltatások nyújtják ügyfeleinknek a legteljesebb választ a szolgáltatás és a megbízhatóság szempontjából. Az általunk képviselt Linea Casa Italiana szolgáltatásainak magas színvonalát biztosítják:

A projektek megvalósításában szerzett tapasztalatunk

Egyedi kivitelezési stílusunk

Kiváló minőségű alapanyagaink széles választéka

Elegáns és kifinomult vonalú bútoraink

Szerződés szerinti és kulcsrakész megoldások