Elisabeth Home - Klasszikus erdélyi és olasz bútorok közvetlen importból
Kérdése van? +36 20 9289 325
Home
Termékek
Kollekciók
Bemutatóterem
Lakberendezés
Kapcsolat
Ajánlatkérés menete
Privát bútor bemutató
ÁSZF
Adatvédelmi nyilatkozat
English
Deutsch
Slovenský
Pусский
Română
Kérdése van? +36 20 9289 325

Salone del Mobile - Milánói nemzetközi bútorkiállítás

« > Hírek > Salone del Mobile - Milánói nemzetközi bútorkiállítás - 2017.05.02

Salone del Mobile - Milánói nemzetközi bútorkiállítást több mit 300 ezer ember kereste fel idén áprilisban a világ minden tájáról. A lakberendezők, Designerek, építészek, gyártók, forgalmazók, felhasználók, érdeklődök között mi is ott voltunk. Ezt a bútor és lakberendezés kiegészítő kiállítás 1961 óta minden évben megrendezik. A kiállításon klasszikus, modern és design standokon mutathatták be újdonságaikat a legnagyobb és legnívósabb bútortervezők és gyártók.

Felfedeztük a legújabb lakberendezési trendeket, divatot, mi az ami a legmodernebbnek számít ma. A klasszikus, minimalizmus és az egyszerűség kapott fő szerepet, láthatóan a környezettudatos életmód egyre fontosabbá vált a lakberendezési trendekben is. 

A nagy nemzetközi világhírű cégek között a  fiatal dizájnerek alkotásait is szerpepet kaptak.

A nagy erős extra méretű bútorok kaptak főként hangsúlyt de jelen volt minden bútor stílus.

Láttunk látványos nappali bútort, háló garnitúrákat, konyha étkező nappali egyben, klasszikus és modern konyhákat és konyhaszigetteket. Kényelmes funkcionális kanapék, fotelek, székeket, kiváló könyvespolcokat, irodabútorokat, dolgozószobákat, luxus tárgyalótermeket, privát tereket, izgalmas lámpákat, lakberendezési és érdekes asztali díszeket. Az alapanyagok közül minden fellelhető volt különböző fa anyagok, fém, üveg, műanyag, fantasztikus kárpit és bőr anyagok a legkülönfélébb variációkban.

Legújabb kollekció amit elhoztunk Önöknek:

Akademy Modum

Altea Modum

Luna modum